Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.08.31.

Axl Rose a "Bungalow 8" klubban bulizott Londonban!

A Guns N' Roses frontembere London egyik exkluzív klubjában töltötte estéjét a katasztrofális Reading beli koncert után!

2010.08.30.

Az NME feltette a kérdést! - Seggfej vagy hős?

Az NME feltette a kérdést olvasóinak: "Axl Rose - Seggfej vagy hős? Eldöntheted." Ez azért erő túlzás egy kis késés miatt, de várjuk meg, hogy mi lesz még ebből.

 2010.08.29.:

Újra késett a Guns N' Roses!

Most már nem geyet, csak fél órát késett a Guns N' Roses. A Leeds fesztiválra 21:00 -ra voltak kiírva, de ők 21:30 -kor léptek színpadra. Most lejátszhatták az egész szettet, de a ráadást már nem. Visszamentek a színpadra, Axl kommentálta az eseményeket, ezután még eljátszották az egyszámos ráadást, a Paradise City.

Kép

 

 2010.08.28.

Káoszba fulladt a Guns N' Roses Reading beli fellépése!

1 óra játék után leállították a Guns N' Roses koncertjét a szervezők a Reading Festival -on, mivel a banda egy órával később kezdett, 22:30 -kor. Előzetesen megmondta nekik a főszervező, hogy nem játszhatnak 23:30 után és ezt be is tartották a szervezők.

Axl Rose -ék megpróbáltak visszamenni a színpadra, de az összes hangszert kikapcsolták, kivéve a dobot. Még így is eljátszották a Paradise City, de csak vágva.

 2010.08.27.

DJ Ashba gitárt adományoz a Music saves Lives -nak!

A Monster Energy és  Guns N' Roses jelenlegi gitárosa (DJ Ashba) egy általa tervezett 2009 -es Gibson Les Pault adományozott a Music Saves Lives -nak, ami egy online aukciós ház.

 2010. 08. 25

Késés esetén nem lesz Guns koncert Leeds -ben és Reading -ben!

A BBC News értesülései szerint keményen figyelmeztette a Guns N' Roses zenekart a Reading és Leeds fesztiválok főszervezője, hogy időben kezdjék el a koncertjüket, ellenkező esetben nem tartják meg.

2002 -ben a Guns 2 órás késéssel kezdte a koncertet, ezért a fesztivál vezetősége vitába keveredett a helyi hatóságokkal.

  2010. 08. 24.

Meg lesznek tartva a koncertek!

A WNCX 98.5 interjújában Tommy Stinson, a Guns basszusgitárosa elmondta, hogy valami "szarság" történt, nem maradnak el az európai koncertek! Az itteni koncertszervezőket megnyugtatta a Guns N' Roses menedzsmentje is, hogy nem lesz semmi gond, az egész Twitter bejegyzés csak egy rossz vicc volt.

2010.08.23.

Szobrot Slashnek!

A BBC News értesülései szerint az egyik végzősdiák a Staffordshire Egyetemen azzal kampányol, hogy állítsanak szobrot a világ egyik legjobb gitárosának, Slashnek!

2010.08.23.

Steven Tyler a kiadója miatt maradt le Slash lemezéről!

Steven Tyler kiadója semmiképpen nem egyezett volna bele abba, hogy az Aerosmith énekese Slash szólólemezén énekeljen. Slash állítása szerint már elkezdték a közös munkát is, de a kiadó szólt, hogy nem engedik, hogy Steven is hallható legyen az albumon.